Veneto te Kortrijk: voor de betere herenkleding

Loopt u er graag keurig gekleed bij en bent u iemand die graag mee is met de mode? Loop dan zeker eens langs bij Veneto in Kortrijk, uw adres voor de betere herenkleding. Wij geven u het nodige advies bij uw keuze.

Voor herstellingen van bestaande kledij bent u bij Veneto eveneens aan het juiste adres, dit gaande van het inkorten of het langer maken van broeken met of zonder rits tot het aanpassen van hemden of vesten.

Kwaliteitsschoenen

Bij ons vindt u topmerken zoals Hugo by Hugo Boss, Versace, Just Cavalli, Iceberg, For All Mankind, Gentiluomo, Björn Borg, D’Acquasparta, Sun 68, Mason’s, Brian Dales, Hetrego en tal van andere collecties. Voor de verkoop van herenkleding staan wij voor u klaar.

Maar er is meer: zo vindt u hier allerhande sportievere kledingstukken, evenals een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsschoenen. Wenst u advies? Dan geeft zaakvoerder David Pinnoo u graag antwoord op eventuele vragen of luistert hij naar uw specifieke wensen.

Neem contact met ons op

Neem gerust een kijkje op de website van Veneto Kortrijk voor een overzicht van het aanbod. Indien u ons wilt bereiken of een bestelling wenst te plaatsen, kan dit via de contactpagina. U kan nu ook online bestellen via onze webshop.

Grote Markt 24
8500 Kortrijk - België

Tel.: +32 (0)56 20 10 03
info@veneto-kortrijk.be
BTW BE0478 700 740

Ma - Vr: 10u00 – 12u30 & 13u30 – 18u30
Za: 10u00 – 18u30
Zo: Gesloten